HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » saman trafik ada diskaun 50 %

saman trafik ada diskaun 50 %

Salam,
Wah ada 2 berita panas awal disember ni.. first pasal minyak Ron97 naik 15sen.. dan kedua berita gembira bagi yang banyak saman trafik sebab PDRM buat offer diskaun 50%.


Tadi pagi aku terdengar dalam radio Hot.Fm pasal saman ni.. tapi aku tak dengar pulak pasal diskaun.. buka2 internet je.. dah ada gengblogger yang buat entri pasal saman ada diskaun..


Aku sebenarnya bukan jenis cepat percaya khabar angin ni.. so terus di bukan site PDRM tengok betul ke ada ada pengumuman dalam tu.. tup..tup bukan ni yang aku jumpa.. tengok dekat bawah tu..



Sumber dipetik dari PDRM

Nota / kaki : Kepada abang-abang polis.. saman je kalau dia orang tak ikut peraturan... but.. jangan ambil rasuah ye... nanti disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga...

2 comments:

☆aDihAys☆ said...

saye tiada kete..

Mar said...

unik nma blog ni,...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...