HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » sexual position

sexual position

perh!! hari ni kita blajar sex education...korang jgn fikir bukan2 taw...kalo form3 korang akan blajar science kan..bab reproduction...so kalo orang cakap bab sex buat selamba dah... tak payah la nak buat pelik plak..dunia dah berubah ..semua bendaa di hujung jari kita..so apa tunggu lagi...cik kit dout



pihak lelaki mahupon wanita harus menunjukkan semangat kecintaan kedua-duanya...x boleh la kalo sorang ja yang mahukan sex...ini akan membantutkan kegimbiraan bersama...bagi mengekalkan hubungan rumah tangga yang harmoni...isteri perlu mengeluarkan suara yang manaja...contohnya..."aauuwwwchh"..ini akan menaikkan keghairahan suami...

sebelum melakukan , isteri digallakkan memakai baw bawan untunk menambat hati suami...kedudukan yang paling sesuai adalah seperti ini...





kemesraan dapat dirasai berpanjangan jika kedua-dua pihak melakukan secara lemah lembut d penuh kasih sayang....ini akan mengeratkan lagi hubungan rumah tangga...bagai mana dengan anda ? ini untuk yang dah kawen je taw...kanak kanak ..DONT TRY THIS AT HOME !...

kalo slalu buat sex...anda akan mendapat keharmonian keluarga yang berpanjangan...TAPI kena bijak jgak ..jagn tiap-tiap tahun memboyot ja...taw...keh3x...                                  
                                                                                                                                              READ MORE

4 comments:

Mata Hati said...

kenapa tetiba terasa panas jer bila baca entry ni.. :)

aref seven said...

ait.....panas kenapa ? dah dah p pasang kipas kuat2

husaynrazak said...

haha.. kamasutra nih..

aima in luv said...

owhhhhhhhh,,
no coment.. hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...