HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » jimy AF singgah ke mahkamah syariah ? kenapa ya

jimy AF singgah ke mahkamah syariah ? kenapa ya

detektif ..xtaw la cerita ni sahih / tidak...bukan nya nak tabur fitnah..ini hanya untuk nak "naikkan traffic" ..hehehe
hampir skang detektif blum menyiasat lagi...ini pun ada spy yang bg taw....baca...untuk lebih lanjut

pengacara comel, Jimmy Shanley dengarnya akan hadir ke mahkamah syariah dalam masa terdekat bagi membincangkan isu berkenaan rumahtangganya. Tapi jelas spy   dia sendiri tak pasti kehadiran Jimmy ke sana untuk mendapatkan kaunseling atau berbincang tentang prosedur perpisahan. 


Emm, sedih juga detektif mendengarnya, tapi tak tahulah betul atau tak cerita tersebut. detektif harap sangat cerita itu tak betul. Yelah usia perkahwinan mereka belum pun masuk dua bulan dah dilanda badai. Lebih menyentuh hati Murai Batu ialah isteri Jimmy, Nursuhaila Eliani pun baru sahaja disahkan mengandung sebulan.

Memang sebelum ini detektif ada mendengar kisah pergolakkan rumahtangga mereka namun detektif ingat semuanya hanyalah khabar angin. Apa pun detektif harapkan sangat cerita tersebut yang hanyalah satu omongan kosong saja.

Sekiranya betullah kisah ini, Murai Batu harap sangat Jimmy dan isteri banyak-banyak. bersabar. Tapi sekiranya tak benar, Murai Batulah insan pertama yang gembira kerana sekurang-kurangnya mahligai yang dibina pasangan itu masih lagi utuh.


p/s : kalo xdak angin , manakan pokok blh goyang
sapelah angin tu erk !!! jom siasat

1 comment:

violet VC said...

xkan la da bgoyang..hoho..baru je perkahwinan dorg nih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...