HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » sazzy Falak sudah mengandong ?

sazzy Falak sudah mengandong ?Tahniah diucapkan, yelah setelah empat tahun melayari bahtera perkahwinan bersama Nazril Idrus pastinya berita tersebut sememangnya dinantikan. Anak-anak kan penyeri serta pengikat bahagia sesebuah rumahtangga.

Kata informer detektif, kandungan Sazzy belum pun masuk tiga bulan , itu antara sebab dia enggan menghebahkan perkara tersebut. Jelas Sazzy biarlah kandungannya melewati stage pertama selepas tiga bulan barulah dia bersemangat nak buat pengumuman mengenai kandungan tu kepada umum.

Tapi hajat Sazzy nak buat pengumumam sendiri macam tak kesampaian sebab cerita indah itu telah pun dihidu dan dah mula bertebaran di angkasa. Tak apalah Sazzy,detektif  faham perasaan Sazzy, kita nak simpan buat surprise tapi dah ramai pula yang tahu. Janganlah marah-marah sebab lagipun cerita ini pun cerita yang baik jadi pastinya ramai akan mendoakan agar keselamatan diri Sazzy dan kandungan terpelihara.

Pesanan buat sazzy janganlah terlalu aktif sangat, bukannya apa sebab kandungan masih baru lagikan jadi elok berehat-rehat dahulu. Tapi Sazzy ni bukannya jenis yang boleh duduk diam, jadi ambillah job-job yang ringan dan berpadanan dengan anda.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...