HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » cik warnida GiveAway sempena anniversary

cik warnida GiveAway sempena anniversary

cisalam readers....
rini jom ramai-ramai kita parking kat blog nih !
kita kena tolong bangsa kita, kalo x sapa lagi kan
bagilah sokongan moral, bukan menang itu menjadi taruhan
yang penting ikhlas dalam persahabatan



jom-jom kita tgk syart-syrt YANG HARUS ikut ok...mudh saja.....cuma perlu...blogger-emoticon.blogspot.com


♥Jadi follower blog cik warnida klu tak nk pn tak pa...tk ada pksaan ok^_^
♥Copy pic kat ats ni....bt satu N3 psl GA cik warnida...
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng kerja cik warnida dan tag 3 kwan...untk N3 GA ni!!!....tu jer!!!blogger-emoticon.blogspot.com



*jangan lupa follow blog www.mencariisteri.blogspot.com

HABIS!!!....3 bnda jer kena buat...senang kn!!!Date bermula nya GA ni pada 1.11.2010 pada hari ni dan berakhr pada 1.12.2010...pemng yg bertuah akn d plih oleh cik warnida sndri secara rawak!!!mari mari ada hadiah yg sngt cute pda yg bertuah...hadiah apa...tungu!!nida akan bg tau dlm jngka msa sbln ni..jeng jeng jeng!!! good luck semua!!!blogger-emoticon.blogspot.com





1 comment:

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahah ni puji lbh2 ni...cute la sngt^_^
kopy abis smua ak song kerja skit..thx k sudi join nama dh ada ni..tunguuuu mn tau kot2 ada tuah ker:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...