HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » yahudi rosakkan bangsa kita

yahudi rosakkan bangsa kita

salam sahur.....hehehe

siapakah yahudi ?
ini adalh kaum dari zaman nabi lagi yg mempunyai hati yg kotor lg keji
dorang ni pakai kopiah kecik atas kepala...

apa yahudi buat ?
Yahudi tak minum COKE tapi mungkin dia orang gunakan air COKE tu untuk mencuci kereta, skru berkarat dan jamban yang berkarat.

apa ada dalam coke ?
minuman yg mengndungi alcohol..."sesungguh nya janganlah kamu minum/makan yg shubhah (was2)" riwayat nabi s.a.w...ini termasuklah alcohol...walaupun hanya sedikit (10%) .tapi lama kelamaan ia akn meresap ke dalam tubuh kita..so...up to u lah ye....

seruan saya ?
gunalah produk2 halal n lagi diyakini -yg ada logo(JAKIM)....

tak percaya ? TENGOK NI>>>>>>>>

 uuuwwweekkkk!!!


2 comments:

Enna Banana said...

jangan minum air coke aje malah jangan minum semua air gas yang dimanufacture by the same company juga, terbaik! :D

aref seven said...

btol2 enna....paham pon....10 markah untuk enna

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...