HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » kempen : TOLONGLAH TURUNKAN HARGA PETROL

kempen : TOLONGLAH TURUNKAN HARGA PETROL

salam ....
kepada blogger-bloger, sahabat , kawan-kawan , mama , ayah dan adik-adik...kita di gemparkan dengan kenaikan harga petrol...oleh itu ..jom ramai-ramai kita memeriahkan lagi dunia blog kita...

pendapat aku :

  • pihak berwajib tak patot naikkan harga minyak
  • pihak berwajib boleh naikkan cukai kereta luar negara ..supaya rakyat membeli kereta buatan malaysia
  • pihak berwajib boleh menggiatkan lagi saman lalu lintas...supaya rakyat tak bising..sebab dorang akur salah dorang sendiri
  • apa lagi erkk?
SYARAT-SYARAT DOREMI :

  1. buat entri "TOLONGLAH TURUNKAN HARGA PETROL"    &  follow blog aku nih...
  2. pasang banner di side Bar korang ...
  3. luahkan pendapat korang ..pasal harga petrol naik ? luahkan apa-apa ja
  4. sebarkan & tagged kawan-kawan seramai mungkin..minima 3 orang

p/s :DUIT rakyat di dahulukan, pencapaian di Utamakan

7 comments:

Boloque said...

jom pakat ramai2 berkempen..

LAWAK: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

MENARIK: RM20 Seminggu Dari Nuffnang..Terima Kasih Nuffnang

mieraS said...

melawat blog .& suda folow :)

Noona said...

minyak naik??? rilek sudahh.....hahahaha

EmanCloud said...

relax? waaa mane buleh..

Ain Zulaikha said...

pelik la kan. pemimpin yang tak reti memimpin. dan pemimpin yang tak tahu nak uruskan mcm ne.. lebih baik tun dr mahathir je yg jadi pemimpin. pemimpin skrg ni rasuah je..

aref seven said...

TUN MAHADHIR bagus dan bijak dalam ekonomi...

hans said...

wah
siap buat kempen tu
hohohoho

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...