HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » BILA SI DIA BERTANYA

BILA SI DIA BERTANYA

SEGMEN baru yang di anjurkan oleh selebriti kita...hehehe lain tak bukan ...BRO BEN ASHAARI


JOM jawab soalan mudah ni.....nak tahu lebih lanjut..klik banner di atas ...

  • Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ? 
 perkara penting iaitu identiti sesebuah blog..misalnya blog lawak ke..persenal ke...hiburan ke...entri yang di masukkan perlulah yang terbaru..maksud aku maklumat yang terkini...dan elakkan copy paste...nak BE kan !
  • Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
cara saya promasikan blog dengan ping kan di FB, Kelab blogger dan innit nuffnang. bagi saya  cara yang berkesan adalah dengan BLOGWALKING....tapi kena rajin la yerk..
  • Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
blog yang banyak widget, blog yang berat. ini akan menyusahkan pembaca lain untuk terus membaca...dan pembaca lain terus tidak akan berminat dengan blog yang susah nak di buka...
  • Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ? 
blog yang mempunyai maklumat terkini, blog yang friendly , blog yang membina semangat bukan menjatuhkan semangat blogger...mcam blog Ben ASHAARI
  • Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
nasihat aku...."biarlah apa orang nak kata, janji kita jangan ganggu orang sudah la " ..JANGAN PUTUS ASA...pelan-pelan kayuh...nanti dapat jugak hasilnya..
  • Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
blog yang simple, senang di buka, blog yang ada pelbagai informasi dan blog yang ada Give away...hehehe

p/s: sapa-sapa nak join klik SINI

7 comments:

Cik Eka said...

ai..eka dtg dr blog BA.
meh jmput dtg belog eka..hehehe

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/bila-si-dia-bertanya.html

Kalamhati said...

salam ziarah..

jawapan mantop!..=)

Lulu caldina said...

semoga terus sukses dalam dunia blog..

Yati Ali said...

jln2 dr blog BA...

KimiCnoL said...

Terjah dari blog abg ben..hehe
Jom Terjah..
"1.Bila Si Dia Bertanya??"

DiaUmaiNiNaz said...

blog yg simple dan senag di buka ..itu jg pilihan Dinaz..

http://diaumaininaz.blogspot.com/2010/12/bila-si-dia-bertanya.html

Azza Firza said...

salam singgah here, keep it up brblogging ya,, jemput singgah blog usang saya <3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...