HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » kempen : sambil santai sambil promote

kempen : sambil santai sambil promote

hallo...mister and missessssssssssssss

owh ..tengah tgok tv ya....tak taw nak cakap apa hah ! mr 7 ingat tak ada sambutan kempen ni..tapi tidak rupanya...ada jugak yang sanggup meluangkan masa menyertai kempen nih...kempen APA? ish ..korang tak tahu ka...KEMPEN : JOM SANTAI D' BLOG MENCARIISTERI..penyertaan masih dibuka...last date akan di beri tahu nanti...lepas ni mr 7 akan buat kempen yang meletop lagi...nak tahu apa? tunggu ya...

jom santai di blog kawan-kawan kita nih...tgok apa azam baru kawan kita yeah :

  1. akubersamaCahya
  2. LynN'Azlina
  3. haliqa Hanimkum
  4. chikaKO PinKY
  5. misZ nana
  6. MiSx Miera
  7. tomatokering :)
  8. meaw
sapa-sapa nak AWARD amek kat sini taw....letak kat side bar k....SINI

2 comments:

eiela said...

macam nih pun ada rupanya..

Latest Entri :
Bila Si Dia Bertanya
Ya Allah Masaku Dah Tiba

meaw said...

yeah,di sini upenya,hahahahaha!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...