HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » Blog oh Blog !!

Blog oh Blog !!

wah...petang-petang goreng cekodok....jom santai di sini...apa lagi segmen terbaru dari en BEN kita...jom join

  • Usia anda berblog .. 
3 bulan
  • Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog 
kawan-kawan sekampus...dorang cakap dapt untung..itu yang aku join
  • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog 
blog ni macam dairi jgak..sgala yang berlaku sekeliling kita akan di kongsikan bersama dengan kawan-kawan..blog jugak tempat cari makan...promote sana sini..btol tak ?
  • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
blogger senior seperti , irine marcelo , Ben Ashaari , Darkbatman , borak kosong
  • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT 
blog ni adalah teknologi terkini di mana kita boleh berhubung dengan kawan-kawan yang jauh..segala maklumat boleh di kongsikan bersama.. rugi la sapa yang tak tahu blog..hehehe
  • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ? 
ya, blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian. ini kerana segala perkara kita boleh jumpa dalam blog. kalau kita tak tahu memasak kita boleh la serang blog MAT GEBU..dia ada ajar resepi yang meveleous. sebelum aku start blog, aku asyik maen FB ja..tapi member aku cakap (EMAN) daripada maen FB lebih baik maen blog.boleh dapat duit poket. kalo korang tak percaya...ish3x..rugi2...tanya sendiri en.Nuffnang kita. aku ni boleh di katakan gila blog la jugak..mengaku jugak akhirnya..tak kira masa..asyik ngadap lappy ja..dalam dunia blog kita kena pandai bermain dengan kata-kata. cuba naikkan semangat blogger baru macam bro BEN. barulah bangsa kita kan maju...jangan dengki-mendengki...padah jawabnya.apa-apa pon teruskan blog...JANGAN PUTUS asa...

7 comments:

Boloque said...

blogger akan kalahkan facebooker satu hari nanti...


TERBARU: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

hasrul hassan said...

Salam .. singgah sini tgk entri yang BEn suruh buat tu.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan.

misz nana said...

facebook sudah kalah woo..

Nur Mudrikah said...

waaa..muda lagi blog ni

zaMir said...

jenguk jawapan org sini jap....
wah...best2...jom g sini pulak..

http://ninenov91.blogspot.com/2010/12/blog-oh-blog.html

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

aienzcruzzle said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...