HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » apa nak buat jika follower sikit

apa nak buat jika follower sikit

wah...teknik berblog ni pelbagai cara. kalo korang nak tahu follower ni macam orang suka 'like' blog kita. kita x boleh la nak paksa orang lain follow blog kita. pada pendapat saya, blogger yang menggunakan ayat "i follow u, ufollow me" akan menjatuhkan martabat blog itu sendiri. bagi aku itu publisiti murahan.

banyak blogger senior dah pesan, rajin-rajin la blogwalking . rajinkanlah diri tu supaya update entri. buangkanlah sifat "M" . hai...bila nak maju ni. biar lambat asal berbuah hasilnya yang lumayan. jangan kedekut ilmu bila dah berjaya. contohnya seperti BEN ASHAARI..selalu menasihati blogger semua

bab entri pula, rajin rajin la google, jika jumpa artikel yang menarik ka, aneh ka, lain dari yang lain ka. so , dari situ korang dah dapat idea. apa lagi buat la entri baru...yang penting jangan "M"..ok

jangan la dengki..mendengki. sepatutnya kita sesama blogger mesra-mesra alam gitu. tapi jangan rembat bini orang plak..ops...hehehe..nak tips tak....JOM sini

3 comments:

Nur Mudrikah said...

terima kasih atas perkongsian..

ReiKo91 said...

btul2...biar lmbt asalkan slmt eh! asalkan brhasil...sy mmg xska dgn prktaan " i fllow U,U fllow I back ! " cesss..ada yg pksa kta fllow balik ape kess..mcm trdesak sgt nk popularkn blog sndri

pipoq said...

aku pasrah je..kalo ada orang nak suka kat blog aku, terima kasih je..kalo benci dan tak nak jenguk lagi, takkan nak paksa lak kan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...