HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » artis bernaluri GAY ?

artis bernaluri GAY ?

                                   

     Okla, setakat artis2 luar negara tu, dah ramai kita tau sapa yg gay, sebab diorang mengaku secara terus terang. antaranya elton john(ponen), george michael, stephen gately(boyzone), rupert everett(pelakon), dan ramai lagi la.


kat malaysia nih, ramai jugak, tapi diorang terpaksa la cover giler sebab sensitiviti rakyat malaysia kan. diorang selalu cover dengan sengaja timbulkan gosip dengan artis pompuan, sekadar nak tutup dan mengabui mata masyarakat. tapi, di kalangan gay biasa, diorang takleh nak lindung, sebab antara gay, terdapat beberapa ciri2 yang memang senang nak kenal antara satu sama lain. 




antara artis lelaki yang gay adalah anuar zain, rem, shawn baharin(selalu jalan dengan pompuan, tapi itu sekadar nak cover jer, pastu dia ramai kawan pondan), shah rezza, danny x-factor(dia nih, couple dengan shah rezza, selalu nampak berdua-duaan kat mana2), mesti ramai peminat pompuan dia frust, jgnla tertipu dengan helah dia kene tangkap basah dulu, macam orang tak tau nak cover. eizlan yusof tu couple dengan sani (kumpulan expression). kebanyakan krew2 drama dan filem dah tau. peminat jer yg tak tau. artis2 tua pulak, biasala, macam jaafar onn, malek nor, richie rachman(dj), mahadzir lokman(x-tv3), azwan ali, aznil,. ok, mungkin ada yg pertikai, sebab ada antara diorang ni dah kawin. memangla, gay ramai yang kawin, tapi diorang nih, bisexual, diorang still nak carik jantan jugak, sebab asal usul diorang dulu gay. terpaksa kawin, mungkin mak bapak paksa. sorang lagi, esma daniel. mahmud ali bashah, hampir semua budak2 x-factor tu gay. jgn perassan la peminat2 pompuan diorang ni, diorang tak minat dengan pompuan, diorang sebenarnya suka jantan jer.orang biasa memang susah nak bezakan mana yg gay dan tidak. sebab diorang nih, selalu berlagak macho depan tv. tapi sebenarnya ada yang lembik bila belakang kamera. kebanyakan wartawan hiburan pun ramai dah tau diorang nih gay, tapi disebabkan diorang ni member, jadi diorang terpaksala rahsiakan demi menjaga maruah artis2 gay ni. cuma yang kesian adalah, peminat2 wanita yang tergila-gilakan diorang ni. ada tu siap berangan kawin dengan diorang ni. ramai lagi artis 2 yg gay, tapi lupe.

4 comments:

Fara said...

ishhh...tol ke nih..x takot kang kena saman ker xpose nama dorg nih..nauzubillah..

nu'oi qismis said...

hehe.. camne lak ko ley detect depa gay??

animal lover said...

Memang betul pon smua ni gay. Saya yang pmpuan ni pun dh masak sgt ngn laki gay ni. Dr keluarga saya sampai la kwn2 byk sgt yang gay. Tak gay, biseksual. Selalu sangat tertipu .

Mustaine said...

Fitnah tu dosa besar.. Aku kenal sgt danny tu.. Dia bkn gay.. Baik mintak maaf la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...