HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » sex punca awek muda

sex punca awek muda


Khas untuk korang yang dah kawen, tapi yang belum kawen tu jangan noty noty yerk.. duk diam2!! erp .. erm..sapa sapa nak ngantok tu... boleh la baca tips2 ni..mesti korang fresh ! hahaha
Ramai yang tak tahu  baru tahu seperti saya seks ini sebenarnya penawar kepada masalah untuk tidur, meredakan stress, hah lagi mengeluarkan peluh dan lagi nah untuk anda kaum perempuan ”seks merupakan penyumbang kecantikan seseorang wanita”. ahaha. Percaya atau tidak, sila search google yer semua. heh! Sebenarnya sebelum saya baca tentang seks awet muda ini, saya pernah bertanya pada seorang sedara saya yang mempunyai banyak jerawat sebelum kahwin. ” eyla, apsal muka ko dah takde jerawat langsung eh?” jawapan spontan dia ” Mana tak licin, muka aku selalu dibasuh dengan air lelaki”. ahaha. Mahu saya terkedu aka terpegun lagi tergamam. ahaha.
Seks merupakan ubat penenang paling selamat di dunia. Aktiviti seks yang dilakukan dengan nyaman, tenang dan cool akan mengurangkan risiko anda daripada terkena bintik merah pada kulit. ahaha. Abislah lepas ini, semua orang nak kahwin cepat. heh! Peluh aka air cinta yang dikeluarkan semasa anda bercinta akan membuka liang pori2 dan membuatkan kulit berkilau juga tampak merah berseri.
Kenapa yer seks ini selalu dikaitkan dengan kecantikan? Fakta mengatakan semasa seseorang wanita itu melakukan tuuutttt, ahaha * gelak dulu puas2” badan mereka akan mengeluarkan hormon estrogen yang menghasilkan rambut bersinar dan kulit semakin halus. ”Perempuan saja ker?” Mana adil! heh!
Apabila anda bercium secara ghairah”sila jangan imagine” sebenarnya telah membantu mencuci gigi anda dan pasangan supaya bersih dan berkilat yer. ahaha. Malahan ciuman seksianda itu telah mengurangkan penyebab kepada gigi berbau dan mencegah aktiviti plak gigi. Fuhh, kena kerap bercium la lepas ini yer. ahaha. kantoi!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...