HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » baskin robin free

baskin robin freeRamai yang kecewa dengan kekalahan tipis Datuk Lee Chong Wei yang gagal membawa pulang pingat emas . Tak kurang juga yang kecewa kerana tak dapat menikmati ais krim percuma dari Baskin Robbins. Tapi, mungkin selepas membaca entry ini anda bakal tersenyum.

Walaupun wira negara, Datuk LCW kalah tipis dan gagal menang dalam perlawanan tersebut, pihak Baskin Robin tetap akan memberikan aiskrim percuma kepada seluruh rakyat Malaysia untuk menunjukkan tanda sokongan kepada semua atlet Malaysia yang berjuang di Olimpik dan bukan LCW seorang sahaja.

tahniah dato lee chong wei walaupon kalah, anda lah juara di hati malaysia

Baskin Robbins dengan kerjasama Media Prima Bhd dalam program “ Dream of Gold” akan memberikan satu scoop aiskrim percuma kepada semua rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa, agama , politik atau apa saja. Semua rakyat malaysia layak . Aiskrim percuma akan mula diberi jam 8.00pm sehingga 10.00pm pada 8 Ogos 2012 di semua cawangan Baskin Robbins kecuali Kiosk di Hospital Pantai Bangsar dan Genting Theme Park. Jom serang BR ramai ramai pada 8 Ogos nanti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...