HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » farid kamil dapat anak?

farid kamil dapat anak?


Tahniah, Diana Danielle Hamil Selepas 16 Hari Nikah!Dalam Instagram Farid Kamil dia memanjatkan kesyukuran dengan mengemas kini fotonya dengan status " Alhamdulilah syukur...moga sempurna..amin,"

Manakala Diana Danielle bersyukur kerana pemberian itu merupakan hadiah hari jadinya yang bakal tiba pada 22 November ini dengan mengemas kini fotonya dengan status " The Most precious birthday present, thanks Allah SWT,"

Syukurlah pada mereka kerana dikurniakan cahaya mata yang agak cepat ya. Tak silap  macam baru sahaja mereka bernikah iaitu kira-kira dalam 16 hari yang lalu.
Nak kata cepat,  rasanya pelakon Fasha Sandha juga mengumumkan kehamilannya dengan agak cepat iaitu selepas 10 hari diijabkabulkan.

Berita ini mungkin akan mengundang pelbagai spekulasi atau fitnah orang tetapi  dinasihatkan tak usahlah kita pertikaian kerja dan ketentuan Tuhan. Rezeki itu semuanya datang daripadaNya.

Nampaknya Diana bunting pelamin lah pada hari persandingan mereka yang akan diadakan pada 30 November ini dan 12 Disember depan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...