HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » ashraf muslim mahu kawen dua

ashraf muslim mahu kawen dua

KesSahNya: Pasal Kahwin Dua, Ashraf Muslim Tiba-tiba Hot!

Sepanjang minggu lalu, dunia industri hiburan tanah air tiba-tiba telah digemparkan dengan berita bahawa kononnya pelakon Ashraf Muslim telah hadir ke mahkamah untuk membuat permohonan berkahwin dua dengan kekasih lamanya.Dua artikel mengenai Ashraf Muslim akan berkahwin dua dengan kekasih lamanya itu nyata telah berjaya meraih jumlah pembaca tertinggi sehingga berjaya berada di dalam Carta KesSahNya.

Namun, berjayakah artikel mengenai kisah rumahtangga Ashraf Muslim itu menjadi juara carta, sedangkan pelakon Jehan Miskin turut berada di dalam senarai teratas apabila berita perkahwinannya dengan gadis korea turut memperolehi jumlah pembaca tertinggi.

Tanpa perlu tertanya-tanya, anda boleh mengetahui cerita selanjutnya mengenai artikel yang berada di Carta KesSahNya dengan menonton KeSahNya bersama hos Ieka.

Sementara itu, bagi segmen Seleb Vs GengMurai pula Jimmy Shanley menjadi pilihan KesSahNnya selepas ramai yang memberi respon dan komen mengenai hak penjagaan anak yang diberikan kepadanya


1 comment:

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Iklankan barangan yang ingin dijual atau perniagaan anda atau bertukar laman web anda di www.produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...