HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » jom join BLOGGER UiTM di FB

jom join BLOGGER UiTM di FB

salam 1 Malaysia....

wah wah, sekarang musim demam, batuk, selsema dan gastrik. kepada anda yang menghadapi simptome ini. cepat cepatlah pergi ke UK. Unit Kesihatan...hehehe bukan Ulu Kedah ya...

nak tulis apa ya..mmmm idea oh idea...hehehe

sekarang ni kita lihat dunia blog semakin laris di  pasaran internet, al maklumlah redmummy.com dah pecah tradisi . dapat 1 juta ringgit. itu lah orang melayu, masa era 2000 suruh buat blog malas. bila dah ada yg buktikan boleh mencecah jutaan ringgit. mula la rakyat malaysia buka mata..mmmm

di sini cuma nak umumkan jerk...tiada paksaan pon... sesiapa saja yang ada blog ataw pon tidak . anda di alu-alukan untuk Join BLOGGER UiTM di Facebook .mulai saat ini...sama-sama lah kita sokong dunia blog tanah ayer kita..... "U follow me, I appreciate it"...love U all....much much much sapa yg join



5 comments:

tOkeY aIskrIm said...

boleh saya join?? ngeh3

aref seven said...

boleh ja....tokey di alu alu kan lagi...

Ayuni said...

ala, sye bukan uitm...

aref seven said...

loh....join je la...tiada salhnya di sisi undang undang

♥BELLALICIOUS♥ said...

sy student uitm gak! kehkehkeh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...