HOME AWARD FACEBOOK
backlink

RAKYAT jelata

Home » SANTAI BEN ASHAARI : Kenapa aku seorang blogger

SANTAI BEN ASHAARI : Kenapa aku seorang blogger

image


Jom ramai ramai kita meriahkan blog BEN ASHAARI

AKU SEORANG BLOGGER adalah kerana ingin merungkai segala kesusutan hidup bersama peminat-peminat tersendiri. Di dalam penulisan blog ini, ada kepuasan tersendiri apabila peminat peminat blog kita memberi reaksi negatif mahupon  positif. Apa yang penting , bila berblog kita dapat berkongsi pengalaman suka dan duka bersama orang lain. Saya sudah hampir setahun berblog, hari ini saya sendiri dapat merasai sendiri apa kah itu kepuasan BERBLOG. Yang utama, persahabatan yang kukuh diantara blogger seluruh malaysia, tak kira lah perak, kedah, terengganu, kelantan johor, mahupon sabah sarawak.hal ini dapat menyahut seruan kerajaan, 1 Blog 1 MALAYSIA. Apabila semua blogger bersatu, maka lahirlah sebuah masyarakat yang berjiwa moden ,ICT terkini....selain itu...EN NUFFNANG pon bagi gaji jugak..best..best..best...

14 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

kerisperak said...

blogwalking from Brader Ben... berkongsi pengalam suka duka leh bertukar menjadi ilmu pengetahuan yg berguna...= )

Nini D.. said...

den dtg jongah!

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

follow you

Sal Saari said...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..

putERi-kAtEk said...

hye...singgah...hurmm

Feizal said...

Ooo gitu yer..

Eh!org perok yer yop...sy rekemen letak
Tag Negeri yang nie...cun skit kot..

dyanzjha said...

terjah:)

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA!:)

firdaus syahrullniezam said...

erm... support2...

mas saari said...

salam singgah n follow sini...
selamat maju jaya!

Anna said...

singgah dri blog En. Ben :)

Fendy said...

singgah.....sila2 la terjah blog .....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...